Stanija Dobrojević
Foto: Printscreen/RED TV PRINTSCREEN

Stanija Dobrojević, ne haje za zimsko vreme i besparicu, kod nje očigledno, cvetaju uveliko ruže, barem u Majamiju, gde trenutno boravi Dobrojevićeva.

Kontraverzna starleta, svakodnedno na svom Instagram nalogu postavlja razne fotogafije i snimke, na kojima jasno možemo videti da Stanija vodi život na visokoj nozi, kao i da dobro zarađuje od posla kojim se bavi.

Dobrojevićeva je nedavno bila povezana sa raznim rijaliti učesnicima koji borave u popularnom programu "Elita", a emotivna veza sa Asminom Duržićem, krije vešto, iako se spekulisalo da su raskinuli, poslednji snimci na Sranijinom nalogu, uspeli su da zagolicaju njenim pratiocima maštu.

Stanija je objavila na pomenutoj mreži fotografije iz šopinga, gde se vidi da nije izašla praznih ruku, već je sa sobom imala pune kese iz modne kuće "Balensijaga", a nakon toga osvanula je i slika sa ručka u jednom restoranu, na kome se vide dva tanjira, a mnogi su se odmah zapitali ko joj to pravi društvo.

Podsećamo, Stanija je nedavno popila tužbu od Aneline rođene sestre, SIte zbog raznih kleveti koje je iznela na njihov račun kao Asminova izabranica:

- Njegova izabranica je sinoć pričala sve i svašta, bljuvala je vatru, ali ajde što je pričala o mojoj porodici i meni nego što je pričala o maloletnoj deci. O Nori je pročala da Nora prosi, a o moj deci, da imam četvoro dece, sa četiri različita čoveka, što je bolesna laž, rekla je da moja deca ne znaju koga zove tata. Ta žena je maloletnu decu pominjala na televiziji, za to ću se do zadnjeg atoma snage boriti da dobije neku kaznu, bar novčanu. Ovo je prva tužba u ovih pet meseci koju ću pokrenutu. Nism htela da se mlatim po sudovima, ali za ovo moram. Kontaktirala sam svoju pravnicu u Hrvatskoj, koja mi je rekla da će videti sa kolegom u Srbiji. Neću uzeti dinara od toga, nak uzme advokat sve, samo da je ogoli - rekla je Sita za Pink.

BONUS VIDEO 

services.brid.tv

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading