Darjan Radumirović
Foto: Printscreen/Printscreen

Tokom jučerašnje debate u rijaliti programu "Elita", učesnik Darjan Radumirović iznenadio je sve priznanjem da je čitava priča o njegovom navodnom braku sa Snežom bila izmišljena, osmišljena kako bi prevareo ostale učesnike i gledaoce.

Ova izjava je došla nakon žestoke rasprave između Darjana i Sneže, tokom koje su pale teške reči. Sneža je otvoreno otkrila da je bila svesna Darjanove obmane, ističući da je sposobna da prepozna prevare i da je Darjan pokušao da je zavara.

Ovo priznanje je šokiralo prisutne, a posebno Snežu, koja je očigledno bila povređena. 

- Nije slep onaj koji ne vidi, nego onaj ko ne želi da vidi, ja sam uvek saznala sve kad me je dečko varao u Crnoj Gori, Darjan je sve demantovao svojim lažima, njemu je odgovaralo da me laže, pa samo neka laže, na kraju će završiti kod Miljane - rekla je Sneža.

- Žene su jako spretnije u laganju, muškarci su hvalisavi i prepričavaju to drugima, dok žene to mnogo bolje skrivaju, zato smatram da žene mnogo više varaju jer su spretnije i nemaju potrebu da se hvalisaju. Ovde mogu da se iznesu dokazi da je Sneža rekla da želi da se priča da smo u braku kako bi imali veću težinu i kako bi napravili određenu priču - rekao je Darijan i šokirao izjavom.

Podsetimo, Darjan je nedavno uplovio u emotnivni odnos sa Miljanom Kulić.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading