Sita
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen/Pink

Ćerka Aneli Ahmić i Asmina Durdžića juče je proslavila treći rođendan.

Asmin je tim povodom izjavio da mu na pamet ne pada da se čuje sa Sitom, Anelinom sestrom koja čuva Noru. Ipak, preko drugih rođaka čuo se sa devojčicom, a poslao joj je i poklone. Sita pak ni na to nije ostala bez komentara, pa je brže-bolje oplela po bivšem zetu:

- Još uvek se nije čuo sa Norom, niti su stigli neki pokloni. Rekao je da će se preko Armana čuti sa Norom, Arman nam je juče poslao skrinšotove, gde mu je Asmin napisao otprilike: "Hej, poslao bih Nori poklon, ako budeš mogao da se čujem s njom. Dana će doći neko moj, pa će te pozvati, ako možeš", on je potvrdno odgovorio. Kada mu je Arman rekao: "Mala je kod Site", Asmin je negde napisao komentar: "Saznao sam da je mala kod Site, pošto je kod Site neću poslati novac, ona će ga potrošiti", to mi je mama rekla da je videla - priča Sita i dodaje:

- Nije morao poslati ni poklon, mogao je pozvati malu. Ako nije hteo da pozove na moj, mogao je da pozove na mobilni moje dvanaestogodišnje ćerke, nikakav problem. To je šuplja priča, i da je pozvao mene, ja bih prihvatila poziv i dala telefon maloj. To su izmišljotine, to su laži. Asmin u porukama Armanu piše da šalje paket, a onamo u komentarima da neće da preda kovertu, jer ću ja potrošiti. Znate li vi koliko mesečno trošim na Noru?! Da ne preciziram sad cifru. Detetu je samo vrtić 400 evra, ima privatne treninge, a gde je garderoba, igračke, hrana, higijena, suplementacija... I onda on priča da ću ja potrošiti njegovih 500 evra koje je stavio u kovertu, ako je stavio?! Ma, daj, čoveče. On nema para, a ne može da pošalje poklon od 50 evra, jer zna da ću da ga izblamiram - rekla je ona za Pink i zaključila:

- Zadnji put kad su slali paket njegovi, to je bila roba od Kineza. Prsluk da dete dobije upalu pluća! Rekla sam da je niskobudžetni paket, kao što i jesu. Oprostite, ali mi ne kupujemo takvu garderobu deci! Ako ti možeš kupovati rolekse i ne znam ni ja šta, ako si lovator, onda imaš i za dete. Ako ne možeš, ok, to je onda druga priča - zato sam ja to na neki način ponizila i opet ću, jer ako tako bude, onda dete smatraš ničim vrednim. Drugo je da nemaš, da skromno živiš, pa se širiš koliko možeš - to razumem. Ali, ti se k*rčiš, glumiš milionera, a šalješ paket garderobe u vrednosti od 150 KM. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading