Filip
Foto: Printscreen/Printscreen/RED TV

Bivši rijaliti učesnik i voditelj Red televizije, Filip Đukić, objavio je fotografiju na kojoj je potpuno nag. 

Naime, on je svojevremeno bio deo rijalitija "Farma" kada je u kući, u kojoj je boravio sa desetinom takmičara, šetao potpuno nag. 

- Jutro - napisao je Filip u svojoj objavi. 

Podsetimo, Filip Đukić i Paula Hublin nedavno su raskinuli višegodišnju vezu. On je ostao da živi u stan u kom su bili, dok se Paula vratila u Hrvatsku. Oni su često isticali da će svoju ljubav krunisati brakom. 

- Sledeće godine, na proleće, kraj meseca, na moj rođendan, planiramo da napravimo svadbu. Neće biti klasična svadba, u crkvi se nećemo venčati. Napravićemo nešto po svom, biće kao da si na festivalu - rekla je tada Paula, dok je Filip dodao:

- Sve će biti po našem ukusu, ne volim sve one običaje, kupovina mlade, gađanje jabuke, nisam taj tip i to se vidi po mom izgledu. Nismo u tom fazonu.

Razlog njihovog raskida nije do kraja poznat javnosti, ali je Paula skoro otkrila šta je presudilo da stave tačku na odnos.

- Da mi dvorac ovde izgradiš, ja ovde ne ostajem. Jednostavno, nema sile koja će me zadržati ovde jer sam nesrećna - rekla je Paula za "Wiip lifestyle".

- Je l' to bio neki okidač zašto si odlučila da prekineš veridbu? - pitala je voditeljka.

- Nije samo to. To je bila jedna od meni bitnijih stvari zato što je on rekao da on ne bi otišao iz Srbije, a ja sam rekla da ovde neću ostajati. Onda sam počela da razmišljam, šta ako imamo decu i ja moram da ostanem ovde i to će se sve odražavati i na decu i na taj odnos. Biću nesrećna, nezadovoljna i ne želim da ti to trpiš, ai ne želim sebi to u životu - rekla je Paula iskreno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading