Zadrugari
Foto: Alo/Printscreen

 Anđela Šparavalo, nedeljama unazad rastrzana je između svoje ljubavi, Bojane Pavlović i svoje porodice, koja je striktno protiv njene ljubavi, te joj je prilikom posete porodica poručila da mora bira između njih i Bojane, što ona i dalje ne može.

Naime, Anđela je odlučila da se u miru i tišini obrati svojim roditeljima i bratu, koji je poslao poruku svojoj sestri, te im je poručila da nije ni slutila da može da se zaljubi u isti pol, te pak, i da joj je teško jer po prvi put njena majka, Aleksandra, nije uz nju.

Kija je, naime, istakla da svaka majka mora da podrži izbor svog deteta, pa se tim povodom hitno oglasila Anđelima mama iz Aranđelovca:

- Nikad u životu neću da prihvatim Bojanu. Pitala bih Kijinu majku: "Da li bi prihvatila ona?", sram je bilo! Anđela nije dobro, nije svesna, nju je Bojana uništila...Ne daj Bože ovo nikome, ovo su strašne stvari. Nek ona bude srećna, ovom porukom nas je još više unesrećila. Ja još jednom kažem, mene ne zanima da li je Bojana nasilnica ili nije, Bojanu u životu neću prihvatiti. A Bojana je najveće zlo koje je ikada ušlo u rijaliti program - poručila je Anđelina majka, Aleksandra, za Pink.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading