Peđa Medenica
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Učesnica "Elite" Jovana Cvijanović iznela je šokantne tvrdnje o vezi sa poznatim muškarcima, među kojima je, navodno i pevač Peđa Medenica, koji ima suprugu, na šta je reagovala starleta Tamara Đurić.

Tamara je bila deo žirija tokom sinoćne "Elitovizije", te je prokomentarisala Jovanu i njeno ponašanje.

- Jovana, ti si carica. Otkrila si sve preljubnike sa javne scene. Da li imaš nekog novog da mi otkriješ? - upitala je Kija Kockar.

- To ćemo ti i ja u četiri oka jednog dana - kazala je Jovana.

Ubrzo je i Tamara Đurić dala svoj komentar, te žestoko oplela po Jovani.

Jovana, u moje vreme su takve poput tebe kamenovali. Nije mi jasno da li si faca jer si sa oženjenima bila na jednu noć, ili želiš da se pohvališ što sad imaš Uroša pored sebe, koji ti se dopada? Nije mi ništa jasno - kazala je Tamara, dok je Milica Kemez komentarisala stajling.

- Jovana, haljina ti izgleda kao disko kugla. Biraj drugačije odevne kombinacije za sebe. Uroše, šta se sa vama dešava? - kazala je Milica.

- Jovana i ja nikada nećemo biti zajedno, nismo ni bili. Nema nade za naš odnos. Neću nikakvo povezivanje - istakao je Uroš.

- Ja sam dala Urošu šansu da bude pored mene, kako bi došao do izražaja - kazala je Jovana.

Podsetimo, učesnica "Elite" Jovana Cvijanović tvrdi da je bila u vezi sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom, Nikolom Kalinićem, Urošem Račićem i drugima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading