Elita
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

U Eliti su trenutno Nominacije Odabranih, a Terza je prvi dobio reč.

- Imao sam dve svađe ove nedelje, to je sa Slađom i Lejdi Di. Lejdi Di ću nominovati, jer je podguzna muva Matore, jer me napala zato što sam stao uz Anđela, da nema Matore ne znam kako bi izgledalo njeno učešće - istakao je Terza.

- Neko koga ja ne želim da bude u Eliti jeste Marija Malivuk. Antipatična mi je od prvog dana, ulazi bespotrebno u neke konflikte, mislim da ona hoće sama sa sobom da se posvađa, ona mrzi ceo svet - rekla je Anđela.

- Kod mene je to lako, mangulica, indijanac, kretenčina, debilko sa visećim pantalonama kao da se us*ao, jedan cirkuzant, sa visećim si*ama, ne zaslužuje jedan sekund da provodi vreme ovde. Lansirao bih ga u kosmos, gadi mi se, smećar jedan - rekao je Ša i nominovao Bebicu.

- Imam više kandidata, ali neke reči se ne praštaju. Nikada neću zaboraviti rečenicu, nikada mi to nije izgovorio, pogotovo neko ko je živeo sa mnom dve godine, od pčetka sam bila iskrena sa njim, izdao me kao čoveka, pisao je sve i svašta o mojoj porodici. On nije bio pozvan za rijaliti već samo ja, onda je rešio da se promeni totalno. Upoznala sam mnogo loših ljudi, ali on je jedna fekalija - rekla je Miljana i takođe nominovala Bebicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading