Maja Marinković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Maja Marinković ne krije netrpeljivost prema Aneli Ahmić od samog početka rijalitija zbog njenog lika i dela ali i veze sa njenim bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem.

Tokom emisije Gledanje snimaka sukob je eskalirao i Marinkovićeva je navela celokupno mišljenje o Aneli i njenom ponašanju.

- Nema potrebe da pada na provokacije, jer i ja izađem kad čujem mjao, jednostavno mi imamo naše stvari i ne treba da nas to zanima. Nema potrebe za bilo kojom komunikacijom. Može da mjauče, da radi šta hoće, ne zanima me. Kad te neko ne zanima - ne spominješ ga. Ja nju u ljubavnom smislu ne zanimam. Mislim da Aneli ne voli koliko i mene - govorio je Janjuš.

- Aneli je nekulturna i nevaspitana žena i znam da zbog nekih posledica ne rezonuje šta priča. Janjuš mene ne zanima u ljubavnom smislu. Ja sam ogorčena na njega. On je monstrum kom ništa nije sveto, ima sek*ualne odnose posle 40 dana, ništa mu nije sveto. Ova uzima od Slađe bundu da bi bila kao ja - istakla je Maja.

- Ja da želim da budem kao ti oblačila bih štikle - rekla je Aneli.

- Natovila si se kao krmača. Ku**o iz Bujanovaca - govorila je Marinkovićeva.

- Tebi niko ništa ovde ne veruje - rekao je Janjuš.

- Ja sam bila prema tebi čovek kada ti je bilo teško. Mora da ide kao sa vašara jer nema para. Gledajte barbika i greška prirode - uzvratila je Maja.

- Imaćemo se*s svaki dan jer je to ljubav - rekao je Janjuš

- Zamađijala te je - istakla je Maja

- Ti mene ne možeš da iznerviraš - dodao je Janjuš

- Jako su loši roditelji - rekla je Maja.

Podsetimo, juče su učesnici Elite gledali klipove ljubavnih parova, između ostalog i Janjušev i Anelin,Maja Marinković je posmatrala njihovu ljubavnu priču iz pušionice, ona se u tom momentu glasno smejala i pevala dok se Uroš Stanić dirnut ovim scenama totalno raznežio.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading