Marija Kulić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Miljana Kulić je posle samo dva dana rešila da otkači Darijana Radumirovića. Naime, ona je primetila da Darijan igra sa njom rijaliti, pa ga je brže-bolje otkačila.

Naime, u suzama ga je oterala od sebe ponavljajući da joj ne treba ista priča iz koje se još uvek nije izvukla niti se od iste oporavila.

S tim u vezi kontaktirali smo Miljaninu mamu Mariju Kulić koja je samo za Alo! otkrila prave Miljanine namere prema Darijanu.

- Miljana se sigurno nije zaljubila u Darijana. Ona samo želi da skrene misli i krene dalje bez Zole. Lakše joj je da tamo sa nekim provodi vreme, nego da je sama. Ni Darijan, ni ona mi se ne čini da su zaljubljeni rekla je Marija za Alo! i jasno stavila do znanja da je Miljani lakše da uz nekog drugog skrene misli i konačno zaboravi Zolu.

Podsetimo, Miljana Kulić vratila se prošlog petka u "Elitu" nakon diskvalifikacije i putovanja u Beč, gde je otišla kakao bi se videla sa bivšim partnerom Lazarom Čolićem Zolom i iznela šok detalje o njemu. On se pak odmah nakon nje oglasio i demantovao sve njene navode.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading