Aneli
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

U toku emisije Pitanja gledalaca, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su se osvrnuli na Asmina Durdžića i njegove postupke prema Aneli.

Tokom razgovora, Aneli je emotivno reagovala, otkrivajući tužne detalje iz svog života.

Kako Aneli tvrdi, Asmin je zlostavljao, opisujući kako je na dan sahrane svog oca bila modra od povreda, što je dovelo do njene intervencije policije. Anela je podelila da su ona i Marko imali plan da pozovu hitnu pomoć kako bi joj pružili podršku, dok je njena ćerka Nora svedočila tom strašnom događaju iz automobila.

- Ne mogu da pričam o tome, nisam mogla da ga prijavim, stajali smo na pumpi , hteli smo hitnu da zovemo, nikad u životu tu bol nisam osetila, Nora je bila pozadi, stavila sam naočare da me brat ne vidi da ne napravi haos - govorila je Aneli.

- Ja sam u šoku, ne znam šta da kažem. Kakav monstrum moraš da budeš na dan sahrane to da uradiš, čovek se prevrće u grobu, plašim se kad izađe za nju - rekla je Miljana Kulić.

- Kad se desila strašna stvar u Bosni, ima veze sa tim, ja sam tada išla u policiju. Išla sam prijaviti, sa svim dokazima, i rekli su mi da ne mogu ništa jer je on iz Lisca i da mora tamo da idem - kaže Aneli.

- Ja ne mogu da učestvujem u rijalitiju - kaže Janjuš.

- Svaka žena treba da odreaguje, ida se, piše peticija, i da tražiš zabranu prilaska - kaže Žana.

- Nije to tako lako - kaže Aneli.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Asminom, međutim, on nije bio dostupan na broj poznat našoj redakciji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading