Jovana Cvijanovic
Foto: Printscreen/Printscreen

Posle sinoćnje žurke u Eliti, Jovana Cvijanović i Uroš Rajačić, aktuelni učesnici, su izabrani za ovonedeljne potrčke i trenutno provode vreme u izolaciji. Slobodno su se opustili nakon napetih trenutaka i spojili krevete, započevši akciju pod pokrivačem.

Prvo su se poljubili, a zatim su se poigrali ispod jorgana, što je izazvalo interesovanje kako će Maja Marinković, Jovanina drugarica koja je ranije boravila u izolaciji sa Urošem, reagovati na ovo.

- Meni se sviđa Uroš - rekla je Jovana, nakon što je saopšteno da ona odlazi u izolaciju sa Urošem.

- Ja sam se upećinio totalno, ne prija mi izolacija, postao sam asocijalan - rekao je Uroš.

- Maja je napravila cirkus preko mojih leđa. Rekao sam joj šta ćaš dozvolila si da teraju cirkus preko mene - rekao je Uroš, kada je saznao da ponovo ide u izolaciju.

Tokom protekle nedelje, Mensur Ajdarpašić je poslao Maju Marinković sa Urošem Rajačićem u izolaciju, verujući da bi između njih mogla da se rodi ljubav, budući da već postoje simpatije. Mnogi su zaključili da bi ovo mogao biti novi udarac za Maju, s obzirom na to da je Jovana bliska prijateljica, koja je javno izrazila simpatije prema Urošu, ne obazirući se na činjenicu da je Maja takođe bila povezivana sa njim.

Marinkovićeva nije komentarisala ovu temu, a ostaje da vidimo da li će u budućnosti zameriti Jovani na tome, što ćemo pratiti u nastavku rijalitija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading