Marija Kulić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Kada je Asmin Durdžić prijavio Marka Đedovića policiji zbog navodnog pozivanja na njegovo ubistvo tokom izlaganja u rijaliti programu Elita 7, Marija Kulić je nestrpljivo čekala priliku da se suoči sa svojim bivšim prijateljem.

Naime, ona je u njegovoj odbrani Aneli Ahmić prepoznala licemerje kada je pomenuo da drži stranu roditelja, jer je upravo kada je Miljana Kulić bila u pitanju odgovarao od toga da se obazire na mišljenje njenih roditelja.

- Zašto Đedović nije stao na stranu roditelja kada su bili u pitanju Miljana i Zola, nego je rekao Miljani: "Ko sluša roditelje, da sam ih slušao bio bih zdravstveni radnik!", zbog čega sam ga ja pljuvala i vređala, a sada kao on je na strani roditelja. To nije iskreno - poručila je Marija putem društvene mreže. 

Marija i Đedović su nekada bili bliski prijatelji, ali su njihovi odnosi postali napeti, što je dovelo do žestokih svađa čak i tokom njihovog boravka u rijaliti programu.

Svađe su bile toliko intenzivne da je bilo potrebno intervenisati obezbeđenju. Jednom prilikom, Marko je nazvao Mariju "majkom monstrumom".

- Ona je majka monstrum, zna šta je čeka i neke stvari krije od Miljane, a ona sve zna. To mi je gospođa u poverenju rekla - rekao je Đedović, kome su se i majka i ćerka poveravale, a Kulićka je kasnije zaključila da se samo pretvarao da im je prijatelj. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading