Tara Simov
Foto: Printscreen/Printscree You Tube

Rijaliti učesnica Tara Simov sa partnerom Danilom ima sina Nikoloja, a sada se dečak po prvi put susreo sa svojom bakom, Tarinom majkom Miroslavom.

Naime, Tara je jednom prilikom govorila kako je u zategnutim odnosima sa majkom i da ona nije upoznala unuka, međutim, sada su se stvari promenile.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HYPE TV (@hypetv.rs)

 

- Gde si mili moj, plavušan - govorila je Miroslava.

- Ne moraš da staviš masku - rekla joj je Tara.

- Gde si bre ti, šta se smeješ. Srce moje. Moj plavušan, Tristan - tepala je Miroslava unuku.

- Ko je došao, baka? - rekla je Tara.

- Nije baka, Miroslava -bila je izričita Miroslava.

Podsetimo, rijaliti učesnica Tara Simov u svojoj velikoj ispovesti nedavno je progovorila o odnosu sa majkom Miroslavom.

- Ne, moja majka mene ne voli. Da me voli ja bih verovatno sada živela sa njom ili bih do 18. godine živela sa njom. Verovatno bih bila srećno dete - rekla je ona, pa nastavila:

- Nije mi nikada rekla da me ne voli, ona govori sve suprotno, kako joj nedostajem i kako me mnogo voli i kako bi volela da sve bude kao pre, međutim, nije. Postoje stvari koje vreme ne može vratiti, a to je celo moje detinjstvo - zaključila je Tara.

- Ja svoju majku volim najviše na svetu. Uradila bih sve za nju, ali bolje je ovako. Prosto ta neka distanca je skroz okej - rekla je Tara, pa otkrila da Miroslava na društvenim mrežama unuku upućuje tužne poruke:

- Majka nikada nije videla moje dete, sve vreme mu ostavlja tužne poruke u komentarima i ljudi stiču pogrešan utisak. ja nikada neću ispričati, kakva je moja majka, ko je moja majka i kakvo sam ja detinjstvo imala - zaključila je Tara.

Podsetimo, Tarin partner Danilo je nedavno na svom Instagramu podelio post u kome je napisao da je raskinuo sa Tarom, na šta je rijaliti učesnica kratko prokomentarisala:

- Ne znam šta bih rekla, mislim da su to njegove bubice koje ne bih dalje komentarisala i da će do kraja dana da dođe do pomirenja i da će taj post da obriše - rekla je Tara ne želeći da otkriva detalje, piše Republika.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading