Angelina Stanojlović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Majka Anite Stanojlović, Angelina, oglasila se za domaće medije i žestoko oplela po, još uvek zakonitoj, supruzi svoje ćerke, Jovani Tomić Matoroj.

Ona se dotakla i Jovanine burne prošlosti, a najavila je i tužbu protiv nje zbog svih kleveta koje je iznela o Stanojlovićevom bratu.

- Matora na sve načine želi da isprovocira Anitu, namerno joj udara na porodicu jer misli da će je tako isprovocirati i izazvati na fizički sukob. Meni je zaista smešno da osoba koja je poročna, i sama je pričala o svojim porocima, komentariše druge. Ako je ona sklona porocima ne znači da su svi. Anitin brat je divno dete, vaspitan, kulturan, mrlju jednu nema, on pošteno radi i zarađuje i svoj novac ulaže u svoje obrazovanje, a ne troši na splavovima i u kockarnicama. On nije deo rijalitija, niti se ikada igde oglasio, svako ko izmisli nešto i izjavi takve bljuvotine će odgovarati za to pred organima pravde, advokat je zadužen za sve to. Zar vam nije degutantno da se Matora bavi tim šta radi majka Anitinog oca? Matora komentariše babu, koju u životu nije videla ni čula. Užas. Matoroj bi bolje bilo da se bavi svojom porodicom, nemamo mi kolektivnu amneziju, pa da smo zaboravili da Matora i pre Anite nije odlazila da vidi svoju porodicu jer je poročna osoba kojoj je bilo draže da splavari i lumpuje, a ne da vidi svoje. Koliko poštuje to što joj kažu vidimo njenim delima. Majka joj je lepo u čestitci objasnila da se mane više te priče, ali Matora neće, jednostavno želi da ostane u temi, videla je da je nebitna, ovo su očajnički potezi da i dalje bude u temi sa Anđelom i Anitom. Ne želim više uopšte da komentarišem Matoru, njoj očigledno pomoći nema, osoba od 35 godina, već itekako zrela i formirana ličnost, nema tu popravke, žao mi je njenih roditelja, ljudi su divni, sigurno ih je blam kad slušaju šta im ćerka iznosi na televiziji - rekla je ona bez dlake na jeziku:

Angelina Stanojlović

Foto: privatna arhiva

 

Anitina majka se dotakla i sukoba njene ćerke i Maje Marinković.

- Moram vam priznati da mi je zaista smešno to, pa Maja je osoba koju skoro niko nije priznao kao devojku, odlično znamo od druge sezone, pa do sada šta je sve Maja radila. A Maja je naučila par rečenica i vrti ih u krugu, samo menja raspored reči u rečenici, nauči dva nova termina i onda nam glavu probija devet meseci, reč generalno upotrebljava i gde treba i ne treba. Maja je eto pametna, videli smo svi da ne zna ni glavne gradove ni kontinente. Maja sinoć laže i da nije imala nikad ništa sa devojkom, a postoji snimak nje i devojke u Zadruzi 2. Narod sve pamti Majo, za širenje nogu ona ne bi trebala da se javi - brutalna je Angelina, a spomenula je i ćerkin odnos sa Anđelom.

Anđelo i Anita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Anđelo i Anita su sve jači, ne mogu da ih poremete otrovni komentari, oni žele i trude se da ih posvađaju, ogade Anđelu Anitu i obrnuto ali im to ne prolazi. Zajedno se bore protiv svih i drago mi je što je Anđelo onako brani, jer da nije njega totalno bi Matorin čopor uništio Anitinu psihu, jer na dete od 20 godina kada skače njih toliko, nije ni malo naivno. Anita je pobedila sebe, ne histeriše i nema lomova i to njih boli. Uzalud niski udarci, ona to stojički podnosi. Anđelo nema ni jednu grešku u vezi sa Anitom, i imaju moju punu podršku - rekla je ona za Pink.rs.

Podsetimo, Anita je na udaru javnosti i fanova Elite zbog svog bahatog ponašanja i ophođenja prema Matoroj, sa kojom je i dalje u braku, kao i činjenice da ju je prevarila sa Anđelom Rankovićem.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading