Andrea Harapin
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pre šesnaest godina bilo je emitovano je muzičko takmičenje "Operacija Trijumf", što je ujedno i prva emisija rijaliti formata u našoj zemlji, a iako mnogi misle da je Miljana Kulić prva rijaliti trudnica, zapravo se taj scenario dogodio mnogo ranije.

Naime, česnici su bili spremni da se svojim glasovima izbore za status najveće zvezde. Među njima bila je i Andrea Harapin.

Tada dvadesetčetvorogodšnja pevačica u rijalitiju je saznala da očekuje bebu sa svojim izabranikom Vjekoslavom i zvanično postala prva devojka koja je u rijalitiju saznala da je trudna, barem na ovim prostorima.

Međutim, kada je napustila rijaliti, pevačica je javnosti otkrila da je zapravo i pre ulaska u "Operaciju Trijumf" posetila ginekologa jer je imala pojedine simptome koji su upućivali na drugo stanje. Međutim, tada je pukom srećom umalo sprečila tragediju.

- Lekar mi je nakon pregleda rekao da imam nekih ginekoloških problema te mi prepisao tablete koje, srećom, nisam popila. Odnosno, prepisao mi je neke tablete da iskrvarim. Dan danas zahvaljujem Bogu što ih nisam popila jer bih tako ubila svoju bebu! - rekla je Andrea za hrvatske medije koja je nakon toga rodila sina kojem su roditelji dali ime Duje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading