Mustafa Durdžić
Foto: Printscreen/Facebook

Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, uputio je danas jezive kletve svim bivšim devojkama sa kojima je Asmin bio, koje tvrde da ih je on finansirao, a potom i otkrio da Asmin nikada nije imao verenicu.

Sada se oglasila upravo bivša devojka Asmina Durdžića, koja tvrdi da mu je bila i verenica, te uputila brutalne reči Asminovom ocu. 

- Monstruozno! Kakva izjava i kakve želje jednog oca i dede. To su pataloški lažovi i ljudi su spremni na sve kao što vidite. Asmin i ja smo bili vereni, i demantujem Mustafine navode koji su suprotni od toga - poručila je navodna bivša verenica Asmina Durdžića, piše Pink.rs.

Podsetimo, otac Asmina Durdžića i bivši svekar učesnice Elite Aneli Ahmić, Mustafa Durdžić, oglasio se danas na društvenoj mreži Fejsbuk i šokirao izjavom.

Naime, on je, izrevoltiran rečima koje je javno rekla bivša Asminova verenica, da ga je finansirala i plaćala mu sve, rekao da će svakoj koja je njegove sinove finansirala i plaća, dati deset puta više, a uputio je i jezive kletve.

- Imam dva sina, bili su lepotani, a i sada su još uvek. Ako postoji ijedna žena ili devojka koja je platila mome sinu večeru, a da zauzvrat nije dobila 50 večera, neka mi se javi ovde javno sa imenom i prezimenom, vraćam joj 10 puta više. A onima koje su iskorišćavale materijalno moju decu, želim da obole što pre od rada. Isto važi i za žene/devojke koje su bile verene sa Asminom, a ja znam da ne postoji nijedna sa kojom je bio veren - šokirao je Mustafa, a jedna stranica na Instagramu koja je sve to podelila, napisala je da su šokirani da neko nekome može da poželi da oboli od raka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading