Elita
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

U Eliti je trenutno anketa u kojoj rijaliti učesnici treba da izaberu tri najsujetnije osobe u Beloj kući, a Miljana nije birala reči kada je Matora u pitanju.

Ona smatra da Jovana ne može da podnese činjenicu da je Anita srećna sa Anđelom, a nije štedela ni Nenada Aleksića Ša.

- Ja sam bila najsujetnija osoba, sve mi je smetalo. Nije smeo niko ništa da mi kaže, sada je totalno druga situacija. Prva najsujetnija osoba je Matora, mislim da ne može da podnese što je Anita srećna i što je baš u pitanju Anđelo. Navodno je Anita najlošija, a opet je ljubomorna. Druga osoba je Aneli mislim da je sujetna što konstantno razmišlja da li je Asmin sa Stanijom, Ukoliko je para dao njoj. Ako si zaboravila na njega, onda ga ne komentarišeš. Treća osoba je Ša, kada neko skoči na Mionu, kada neko prokomentariše onako kako vidi, svako ima pravo da vidi kako hoće, ti odmah skačeš, misliš da je neko ljubomoran. Misliš da ljudi ne vide tvoju posvećenost i da smatraju da ste najgori, a mislite da niste. Ivan Marinković je najsujetniji čovek na mene, trebala sam da kažem od sebe - rekla je Kulićeva.

- Ja sama za sebe kažem da sam sujetna. Vanja, Milena i Sloba su sujetni na mene jer me svaki dan gledaju kako dižem one tegove - izjavila je Matora.

- Mogu da kažem Bebica, jer sam ga baš gledao kao druga. Druga osoba Jovana Cvijanović jer je ljubomorna na moju Mionu. Treća osoba je Uroš, ali ga neću navesti jer vidim da nije dobro, da je u depresiji, da mu je jako teško. Uroše samo ću te navesti i reći da si ti - kazao je Ša.

Podsetimo, nedavno je bio izbor za najciničniju osobu u Beloj kući gde je drugo mesto zauzela Aneli Ahmić.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading