Ivan Marinković
Foto: Printscreen/Printscreen

Žana Omnia ponovo je oplela po Ivanu Marinkoviću. Naime, ona je sada obelodanila šok detalje iz Ivanove prošlosti za koje tvrdi da su istiniti.

- Ja bih samo da se osvrnem na ovo Jelenino izlaganje koje je imala, ovo za reciklažu. Govori mi da imam neke rupe po licu, nemam nikakve rupe, imam 40 godina. Uporno govori da je tačno da je tukla svog supruga, a kaže: "Vidite kako može da bude u redu posle batina". Ja da imam svoje dete, ja ne bih poslala dete ni na dva sata da mi ga pričuva - rekla je Žana.

- Kako li je tvoja porodica ponosna na tebe kao na majku koja je kao lažna lezbijka sa Matorom boravi u rijalitiju?! Verujem da su tvoji ponosni zbog toga. Oglasio se Ćata, šta si radila, da li si bila, da li ga poznaješ?! Ne pričaš o Jeleni, o hemoroidima i jednoj rečenici koju si naučila pre mesec dana i samo je ponavljaš - rekla je Jelena.

- Može da me naziva kako god joj je volja, meni to ne smeta. Oni nisu ničiji prijatelji, s kim si takav si. Kada su ušli u rijaliti rekli su da biraju stranu, ne mislim da su oni Matorini prijatelji. Rekla je da je supruga batinama dovela batinama u red i čula sam kada je rekla ovde jasno i glasno kada je rekla da su bebe zle...Ja sam rekla mojima da se ne oglašavaju, ali evo sada ću zamoliti mog brata Miloša Ljubenovića koji se druži sa Ćatom, nisam ni znala da je on kum krezavog hemoroida, poznata je priča po kraju ko je Ivana Marinkovića gu**o. To je frizer kojeg poznajem, on je bio pijan i drogiran, to ceo kraj zna - rekla je Žana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading