JAKO SAM LJUBOMORNA: Pitali smo Nadeždu Biljić i Tomu Panića da nam javno otkriju detalje svoje intime, evo šta su rekli
Foto: Promo/Foto: Dejan Milićević

Iako mnogi sumnjaju u iskrenost veza započetih u rijalitiju, folk pevačica Nadežda Biljić i nekadašnji maneken - a sada njen menadžer - Toma Panić, dokazuju da njihova ljubavna priča i dalje opstaje.

Oni su nam odgovorili na nekoliko brzih pitanja, i otkrili nam više o sebi i svojoj vezi. Na pitanje ko prvi popušta u svađi, Nadežda je izjavila kroz smeh: - Oboje, to jest kako kad. Zavisi od toga ko je kriv!

Ona je takođe dodala da je ona i pokretač većine svađa, a razlog su "ženske gluposti".

Pošto Nadežda važi za jedan od najboljih vokala na našoj sceni, a i dovela je fizičku liniju do savršenstva, Toma je otkrio da li je ljubomoran:

- Nema ljubomore uopšte - rekao je, na šta je Nadežda dodala da je ona ta koja je ljubomorna! Toma dodaje da isključivo traži da se ukaže poštovanje prema njoj na njenim nastupima jer je porodična žena.

Oni su nam ekskluzivno otkrili i šta misle o proširenju porodice i da li je u planu prinova, a ostalo pogledajte u videu ispod.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading