Miona i Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Samo za Alo! poznata i cenjena astrološkinja Ružica Kralj iznela je svoje prognoze o Nenadu Aleksiću i njegovoj trenutnoj partnerki Mioni Jovanović. Kako nam je objasnila, reperu godinama uljubavnom životu ne cvetaju ruže, ali to, po njenim tumačenjima njegove natalne karte, uopšte nije slučajno. Naprotiv!

- Veza Mione i Nenada je samo rijaliti veza, posle rijalitija to puca. Dok budu u Beloj kući, ostaće zajedno, nakon toga je kraj.vNjemu prava ljubav dolazi za dve godine, od ove rijaliti veze nema ništa. On, nažalost, u ženama vidi iskrivljenu sliku, a ne realnost. Njemu je napravljeno da nema sreću u ljubavi, on jako želi da ima porodicu i kuću u smislu doma, ali mu ništa od toga ne ide od ruke. To je crna magija, neko mu je to podmetnuo - započinje Ružica za Alo! i osvrće se na Nenadova dva propala braka:

 - Ša je dugo pod nekom crnom magijom, čak i dok je bio u braku on je pre dve ili tri godine doživeo crnu magiju, zbog koje mu je brak i pukao. Njemu nijedan odnos ne može da opstane zbog tog dejstva. On kao on je jako pedantan, kako u ljubavi tako i u vezi, ali stalno želi da menja osobe s kojima je u emotivnom odnosu - zaključila je Ružica za Alo.

Piše: Nemanja Kadić

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading