Anđela
Foto: Alo/Alo

Od kada je potvrdila da više nije deo TV Hype, te da više ne radi na toj televiziji, Anđela Đuričić trenutno nema posao. 

Ona se malo više aktivirala na TikToku, pa verovatno u planu ima da, dok ne odluči šta će dalje, igra mečeve i tako zarađuje kao i mnogi njeni rijaliti poznanici i cimeri s kojima je boravila u rijalitiju.

Anđela je, osim toga, aktivna i na društvenim mrežama, a njena poslednja objava i te kako je zabrinula njene fanove i pratioce.

- Na kraju je osoba za koju bi primio metak ona koja drži pištolj - stajalo je u objavi u okviru Anđelinog storija.

Očito su momenti pištolji metak zabrinuli fanove lepe Crnogorke, međutim, ona se povodom iste nije dodatno oglašavala. U svakom slučaju, nije retkost da Anđela objavljuje mudrosti i poslovice, pa verujemo da je to i ovog puta slučaj.

Drugim rečima, verovatno objava nema nikakve veze sa Anđelinim privatnim životom, već je samo izreka koju je ona poželela da podeli sa svojim pratiocima.

Podsetimo, nakon što je prestala da radi, Anđela je za Alo! otkrila svoje buduće planove:

- Naravno da ne ulazim u rijaliti i ne želim da me povezuju sa istim - rekla nam je Anđela, a potom se osvnula na dalju karijeru:

- Što se tiče moje dalje karijere, imam neke planove, ali kada dođe vreme za realizaciju pohvaliću se rado - rekla nam je ona.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading