Milena Kačavenda
Foto: Alo/Printscreen

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja o Ani Ćurčić, bivšoj rijaliti takmičarki, upućeno je njenoj bivšoj prijateljici i nezvaničnoj kumi Mileni Kačavendi.

Naime, pitanje se ticalo Zvezdana Slavnića, odnosno njegove majke Slavice Slavnić o kojoj je Ana jedno vreme brinula.

- Da li si znala da je tvoja bivša drugarica maltretirala Zvezdanovu mamu? - glasilo je pitanje, a Milena je imala opširan odgovor:

- Bila je situacija, Zvezdanova majka je psihički nestabila, i prošla je teške faze kroz životu. Činjenica je da je živela sa Anom, htela je da se baci, tu je bio Anin sin, brzo se reagovalo, dečko ju je sprečio. Ona im je bila baka, čuvala ih. Deca su prošla kroz teške faze. Govorilo se da je ona nasilna prema njoj, Ana je teške situacije prešla sa njom, Ana je morala da je smesti kad je Zvezdan ušao u Zadrugu. Pričala sam kakvo mi je zlo nanela, ja znam da sam tužena, nosiću sve ono za šta nemam svedoke. Njegova mama je stvarno žena koja je prošla haos, Ana je prihvatila da brine o njoj - započela je Milena, pa nastavila:

- U domu dok je bila nisu plaćali dom, zvali su mene da će da je izbace jer nije plaćen dom. Uvek je pravdala Zvezdanu da to nije tako. Nikada nije rekla da je Ana tuče, nikad se nije požalila direktno, bilo je trenutak kada nisu pričale. Zvezdan je slao iz zatvora Ani platu i plaćao joj silikone. Slavica je svekrva. Ja ne znam da li bi imala herc da tuži Zvezdana. Sve nas bliske je za****la. Zvezdan mi je jednom rekao "E Milena kada bi ti znala neke stvari!". Kockali su se zajedno, nije samo Zvezdan. Dva dana pred moj ulazak svi su mi seli na kičmu šta da kažem, a šta ne - zaključila je Kačavenda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading