Filip Car
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nakon što je priznala da najbitnije još uvek nije podelila sa brojnim fanovima, oglasio se i Filip Car, koji je, putem svog Instagram, poslao brutalnu poruku, a mnogi su shvatili da se ovo odnosilo upravo na Nikolićevu.

- Prošao sam kroz svoje najtamnije dane sam, tako da, izvini ako izgleda da ne trebam nikoga - glasio je citat na profilu Filipa Cara.

Ono što stalno komentarišu njihovi fanovi, na osnovu toga šta dele sa njima na društvenim mrežama, evidentno je da Filip nije najbolje raspoložen, odnosno, da prolazi kroz težak životni period, njegova najnovija objava na Instagramu izazvala je buru reakcija, a korisnici pomenute društvene mreže su se pitali šta bi ovo trebalo da znači.

On je objavio video sa TikToka, uz poseban citat, koji je mnogima zapao za oko:

- Ne pričaj o meni... Znaš moje ime, ali ne i priču, možeš videti moj osmeh, ali ne i bol... - piše, između ostalog, na storiju Filipa Cara, na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, ovako je Aleksandra nakon svog rođendana uputila snažnu poruku svima na svom Instagram profilu:

- Ovo je bio moj najposebniji rođendan. Napunila sam 26 godina. Moja želja će se ispuniti za 2 meseca. Mogu slobodno reći da iza sebe ostavljam sve ružno i da tek od sada počinjem da živim. Zadovoljna sam svojim postignućima do sada... Ali tek očekujte od mene mnogo toga. I sami znate da apsolutno sve što zamislim i ostvarim. Nisam vam rekla nešto što je najbitinije, zavolela sam sebe - napisala je u objavi na Instagramu Nikolićeva.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading