Tara Simov traži stan
Foto: Alo/Printscreen

Bivša zadrugarka Tara Simov danas uživa u luksuzu i toplini porodičnog doma, ali, kako je ranije govorila, nije uvek živela srećno.

U najnovijem izdanju emisije “Pretres”, voditelja i autora Stefana Usiljanina, gost je Tara Simov.

Simova je često govorila o svom životu i davala naznake za ono kroz šta je prolazila, ali nikada nije govorila do najsitnijih detalja kroz koje je prolazila, kako je odrasla i da li je imala ljubavi u odrastanju.  

Voditelj Stefan Usiljanin je otvorio dušu Tare Simov gde je ona govorila o svemu, od svog rođenja, preko porodice, odrastanje, prijateljstva, susreta sa nedozvoljenim stvarima, gubitku detinjstva, promašenim ljubavima, a i trenutnoj ljubavi kao i o ostvarenju nje kao majke.  

Kroz intervju, govorila je o svom najtežem periodu života i prisetila se svojih reči koje je govorila svom prijatelju u tom trenutku: 

- Joj Iko što bih volela da ne doživim jutro, to su moje reči sa petnaest godina - izjavila je Tara u emisiji „Pretres“. 

Podsetimo, Tara je tokom učešća u rijalitiju govorila da je imala veoma teško detinjstvo, te da nekada nije imala finansijskih sredstava ni za osnovne potrebe.

- Sve što mi je tada bilo ponuđeno, bilo mi je ponuđeno od strane ljudi sa ulice. Nisam imala šta da jedem. Žao mi je samo što nemam na čemu da im budem zahvalna... Sećam se da sam sa 15 godina izgovorila: "Samo da ne dočekam jutro", želela sam da umrem - priznala je Tara, pa otkrila koliko joj je bilo teško da posle svega što je prošla govori na ovu temu.

- Sve ono što vas je zanimalo godinama... - napisala je Tara na svom Instagram profilu uz deo emisije u kojoj je pričala o svom životu za "Hype".

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading