Maja i Uroš
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Nakon što su Maja Marinković i Jovana Cvijanović posumnjale da je Aneli Ahmić navodno omađijala Janjuša, Bela kuća samo o tome bruji.

Naime, njih dve sada su posumnjale da se isto desilo i Urošu Staniću koji je bio u super bliskim odnosima sa Aneli, a sada su u svađi.

- Meni je brojanica pokidana, ko zna šta su mi uradili, jel moguće to, jao ljudi plašim se, haos ću da joj napravim što me je omađijala. Bacili su mi magije tamo u Tuzli - kukao je Uroš,

- Nemoj tri dana da ih gledaš u oči, nju i Janjuša, ima urokljive oči totalno -rekla je Maja.

- Aj da vidimo da li si omađijan, sad ćemo da ti pokažemo prst pa da vidimo -rekla je Jovana

- Jao Uroše stvarno ti luta pogled, ajde idemo da se umiješ pa će ti valjda biti bolje, ajmo brzo mora da ti bude bolje, imaš sad đavola u sebi - rekla je Maja.

Uroš se potom vratio u Belu kuću i ponavljao na glas molitvu "Oče naš", a onda je i zaplakao, međutim, pojedini cimeri su mu spočitali da glumi i da plače bez suza.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

03.02.2024 13:13

Analna misli ako ona plače bez suza(glumi) da to i drugi rade. Kikirez Ša i njegova miona su odvratni prema Urošu. Mića, Lakić i većina učesnika šljamova. I ovaj fakultetski obrazovan sa svojom "naivnom nemoralnom majkom devojkom.