Janjuš i Aneli
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Marko Janjušević Janjuš stigao je sinoć nazad u "Elitu" iz Prijepolja gde je išao kako bi sa porodicom održao pomen tragično stradalom bratu Mihajlu.

Naime, Janjuš je stigao pravo u emisiju "Pitanja gledalaca" gde je javno istakao kako je besan kao ris zbog izjava bivšeg zadrugara Baneta Đokića, a koje se tiču smrti njegovog brata.

- Onaj Bane Đokić, ono smeće, ono us*ano go*no... Evo sada mu obećavam, kada ga budem sreo, a srešću ga u Beogradu, popi*aću mu se u usta... Izjavio je da sam ja i moja porodica oterali brata od sebe i da se zato on ubio. Ima jako dobri moji drugovi koji to sve vide, i oni kažu da kad ga sretnemo, zajedno ćemo mu se popi*ati usta. A kad me bude prijavio, reći ću: Gospodine inspektore, zato i zato sam to uradio - rekao je sinoć Janjuš, a Bane se sada oglasio na svom Instagramu:

- Već u ponedeljak idem da podnesem krivične prijave, a prijavio sam pretnje u MUP. Sm*adino jedna, ti ćeš nekom da pretiš! Mislio sam da si ljudina, bio uz tebe kad ti je bilo najteže, a ti mi pretiš. Nisam ti ta tvoja žena da možeš tako sa mnom. Posle ovih reči koje si mi javno uputio, za to ćeš odgovarati u to ti se kunem - napisao je između ostalog Bane koji je dodao i da je izjavio saučešće Janjušu čim se dogodila tragedija.

On je takođe objasnio da je javno o pokojnom Mihajlu rekao samo ono što je čuo i video iz medija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading