Miljana
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Miljana Kulić, nakon diskvalifikacije iz Elite, otišla je u Beč, gde već duže vreme boravi njen bivši dečko Lazar Čolić Zola.

Naime, spekulisalo se da se Miljana upravo zbog njega zaputila put Beča, ali je ona ubrzo istakla da to nije slučaj, te da je on ne zanima.

- Super mi je ovde kod drugarice, a Zola misli da sam ja došla zbog njega... - otkrila je Miljana dok je igrala uz glasnu muziku, a potom je smanjila.

Miljana se pak rano jutros ponovo oglasila putem svog Instagram naloga. Ona je, naime, uputila javnu poruku Milici Mitrović i jasno svima stavila do znanja kakvi su joj dalji planovi:

- Stižem sutra. U 15 h sam kod tebe na Pinku, jedva čekam da te vidim - objavila je Miljana i tagovala Milicu Mitrović.

Dakle, jasno je da od njene priče sa Zolom, bar za sada, nema ništa, te da će Kulićeva ove sezone dobiti još jednu šansu u "Eliti".

Ostaje da vidimo da li će nastaviti da sprovodi agresiju prema Bebici, s kojim je bila u vezi, zbog čega je i diskvalifikovana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan Niš

03.02.2024 10:27

Patološki lažov.Naravno da je došla zbog Zole i sada kada je ispaljena ponovo je molila Milicu da se vrati.Ako je vrate onda ovi mučenici koji su u Zadruzi treba kolektivno da se spakuju i napuste rijaliti pa neka im ova ludača pravi program!!