Matora
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Učesnica Elite Jovana Tomić Matora progovorila je iskreno o ljubavnim vezama. 

Naime, Matora smatra da su mnoge svađe parova u rijalitiju bespotrebne, a što se tiče spoljnog sveta, tvrdi da su društvene mreže okidač za mnoge raskide.

- Meni su društvene mreže zlo, znači ludilo. Ja sam htela da ugasim instagram zbog svega toga. Nikad nisam gledala te neke reakcije po storijima, niti me to zanima. Više volim da vodim realan život - rekla je Matora, a onda se prisetila svoje velike ljubavi sa jednim muškarcem, koji je bio stariji od nje. 

- Bila sam sa jednim muškarcem, jako sam bila zaljubljena u njega, Goga se zvao. On sada ima 60 godina, pošto je tada imao 50 godina. Baš je bio šmeker. Prva javna veza mi je bila sa Sanjom Stanković. Pre toga je sve bilo zezanje. Imam pisma od pre 10 godina koja je moja majka našla, od nekih devojaka ranije. Sad ću da vam pročitam samo što ništa nećete razumeti. Ovo mi je pisala dok smo bile u rijalitiju, ovo su nam bile šifrice neke. Evo da pročitam: 'Slušaj smaraču, buđava krofno, ako se desi da izađeš nemoj da zoveš moje sestre jer će te odjebati, nemoj da izlaziš da ti ne bih ukrala jakne, ne mogu da ti se pravdam ovde, narukvicu nećeš dobiti jer si ološ sotono' - rekla je Matora.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading