Janjuš
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Situacija oko Marka Janjuševića Janjuša i njegovih navodnih prepiski sa izvesnom Jelenom se ne smiruje, a sada su se na društvenim mrežama pojavile nove.

Naime, kako se navodilo, njena je ona finansirala sve vreme dok je bio van rijalitija, a spominju se vrtoglave cifre.

Ipak, sada su osvanule prepiske, na kojima se može videti da je Janjuš bio u nekom odnosu sa izvesnom Jelenom, koja mu je, kako ona tvrdi u porukama, svojevremeno slala novac.

- Kada ću dobiti svoje pare, da završimo više sa sprdačinama - stoji u poruci, između ostalog, nakon čega je Janjuš poslao fotografiju iz bolnice, dok je na infuziji.

- Ja sam ti rekla da ću ti rešiti sve, a ti se nisi udostojio doći u Beograd, jer hvataš boju. Čovek koji je u problemu ne ponaša se tako - glasi poruka.

- Da ti dam još 8.000 evra, jel? A za 1.500 - 2.000 si bio spreman da me prijaviš, jer se bojiš za svoju bezbednost - stoji u poruci:

- Može, ali sve kod beležnika, ali ni to mi ne koristi, jer nemaš ništa, pa nemam ni šta da uzmem - glasi poruka, a u nastavku se spominje i cifra od 10.000 evra, što su mnogi protumačili kao ukupan dug.

Sigurno je da će prepiske rasplamlasti već rasplamsale odnose u rijalitiju.

Aktuelni zadrugar Marko Janjušević Janjuš trenutno je u Eliti, koju je na kratko napustio zbog smrti rođenog brata Mihaila.

Podsetimo, njegov brat Mihailo pronađen je mrtav u stanu u Beogradu, a vest je duboko potresla celokupnu javnost.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading