Marija Kulić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram/printscreen

Marija Kulić izvela je sinoć celu porodicu u restoran na muziku i večeru specijalnim povodom. Ona je posebno bila vesela jer je ovog puta porodica bila u punom sastavu budući da je i Miljana kod kuće. Ona je pre desetak dana diskvalifikovana, pa je posle ko zna koliko vremena bila kod kuće kada je rođendan njene mame.

Naime, Kulići su slavili Marijin 49. rođendan, a sve dame porodice potrudile su se da te večeri zablistaju. Marija, slavljenica, opredelila se za roze komplet koji je do izražaja dao na njenim očima, te bujnim grudima.

Miljana se pak opredelila za se*si dark kombinaciju koja je pokazala njenu sada savršenu figuru.

Marija je podelila delove atmosfere sa žurke, pa smo najpre videli ogroman buket prelepih crvenih ruža koji je dobila od najmilijih. Potom je pokazala kako je njen suprug Siniša pažljiv, pa ga je usnimila dok joj je sipao vino.

Naravno, najslađi su kadrovi sa malim Željkom koji se za bakin rođendan veselio kao veliki momak.

I na kraju, najdirljivija scena bila je kada se Marija zagrlila sa Miljanom dok su pevale hit numeru Ane Bekute "Treba vremena".

Sve su svemu, nakon večere žurka je bivala sve življa, a za "haos" se pobrinula Miljana kada je zamešala kukovima. Očito da joj prija to što dane provodi sa porodicom. 

A da li će se Miljana vratiti u rijaliti, ostaje da vidimo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading