Elita 7
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Učesnica Elite Bojana Pavlović izgovorila je brutalne uvrede na račun Anđela Rankovića, a nije štedela ni Anitu Stanojlović.

Naime, oni su se sukobili nakon emisije "Gledanje snimaka", a Bojana je istakla da je njihova veza fejk, i optužila Anđela tom prilikom da je latentni gej.

- Ja njega uništim argumentima da je fejk, ušao je u odnos kako bi se oprao jer se vidi da je latentni gej. Sere mi se bre više, ja stojim pri svom stavu, džaba se cmaču, čim kažeš da nisu iskreni oni odma dokazuju kao suprotno, totalno su providni. On je nju je*ao pa odje*ao, u tom trenutku je muvao Maju i onda kad je video da mu stižu pitanja za Anitu i podrška onda je kao priznao kao devojku. Ja vas rešim za tri sekunde, ajde naskoči mi na ku*ac -rekla je Bojana.

- Bolesnice gledaj svoje dete i nemoj nas da komentarišeš, to što nama pokazuješ nabij sebi u du*e, pošto sam čula da voliš dva odjednom - rekla je Anđela Aniti.

- Lažne lezbejke su rešile da se okome na lažnog pedera pazi molim te. Ja nisam imala problem sa njim dok nije počeo da iznosi gnusne uvrede o meni na debati, ja sam počela da iznosim mišljenje o njihovoj vezi kako stvarno mislim da je fejk, od tad ja ulazim u sukob sa lažnim pe*erom, on od tad skače na mene na jako prost i vulgaran način i u isto vreme me komentariše isto tako. Jel to meni dobacuje osoba koja je ušla sa Matorom u odnos zarad višeg cilja, koja glumi lažnu vezu zarad rijalitija ovde i jeftinih bodova - odbrusila je Lejdi.

- Ja ne znam ko može da se kači za ovog lažnog peder*ića ma kreatinu, ja ću njemu da ukradem kreatin da se izduva ovde, jer bez toga je kao čačkalica obična sa ženskim hormonima - rekla je Bojana.

- Ja najviše volim onu pesmu "Tresi Tresi", ja ne znam ko to peva jel Džehvu beše - rekla je Bojana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading