Miljana
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Kontroverzna učesnica Elite, Miljana Kulić, zajedno sa Lazarom Čolićem Zolom, planira da pobegne iz Srbije, kako bi živeli zajedno.

Domaći mediji pišu kako je Zola isplanirao da Miljanu odvede u Beč, a navodno joj je fotografisao i karte koje je kupio kako bi što pre otputovali van naše zemlje.

Zola je Miljani slikao avionske karte i plan je da iz Beograda što pre lete za Beč. On je, kako je poznato, neko vreme bio tama, a tek planira da živi u Austriji, pa je Miljani rekao da što pre dođe do njega. Iako se spekulisalo o tome da li je Zola stvarno u Beču, istina je da je nekoliko puta putovao u Derventu, ali u narednom periodu planira da se stacionira u austrijskoj prestonici - započinje izvor koji dalje otkriva:

Miljana kod kuće krije da je Zola kupio karte, najviše zbog majke. Zna da će Marija da je spreči da otputuje. Rekla je sestrama da se ne bi brinule i nekim ljudima sa kojima se telefonom čula u Beogradu, tako da roditelji nemaju pojma šta se dešava! - priča izvor, prenosi "Republika".

Podsetimo, kontroverzna učesnica "Elite", Miljana Kulić, odlukom Velikog šefa diskvalifkovana je nedavno iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja, kada je pokušala da gađa Bebicu, dok je on spavao, šoljom u glavu, što je moglo da se završi sa fatalnim posledicama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading