miki đuričič
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Influenserka Jelena Maša, koja je poslednjih dana u žiži javnosti zbog skandala sa rijaliti učesnikom Mikijem Đuričićem, ponovo se oglasila.

Ona je na društvenoj mreži TikTok podelila video u kojem govori o Mikijevom navodnom dugu u iznosu od 26.000 dinara, a sada se tim povodom oglasila za medije i otkrila detalje, pa se osvrnula na navode rijaliti učesnika da du je prijavio policiji.

- Provereno, Miki Đuričič nije bio u policijskoj stanici u Pazovi, niti je inspektor, kojeg nije imenovao, odao ikakvu informaciju. A sve poruke koje imam s njim su istinite, pisao mi je. Poznajemo se skoro 20 godina. On meni duguje 26.000 dinara, u porukama imam sve. Molio me je da mu novoc za registraciju kola i da novac prebacim na njegovog druga, jer je, kako mi je rekao, on u stalnim dugovima i blokirani su mu račun - rekla je Jelena Maša, pa spomenula i Osmana Karića, koji je upleten u njihov medijski rat.

- Čula sam se Osmanom Karićem, koji mi je pomogao kada sam ostala bez majke i oca i njega uvlači u ovakve priče. Osman me je rekao da ga je Miki pitao da li me poznaje i on mu je potom rekao da me zna i da sam ga ispoštovala kada mu je majka umrla. Nema potrebe da se pošten čovek kao Osman uvlači u ovakve priče - istakla je ina i dodala:

- Nisam željna medijske pažnje, niti ulaska u rijaliti, samo želim da mi se novac vrati i važna mi je samo istina, koju Miki izvrće, a poznat je upravo po tome - završila je Jelena za "Kurir".

Podsetimo, Miki Đuričić se, nakon što je tiktokerka objavila opružbe na njegov račun, oglasio za medije.

- To nisam bio ja. Ja mogu da napišem vaše ime i prezime i da napravim sa vama prepisku. Nikad Vocap i te društvene mreže nisam koristio. Blam je uopšte pisati o tome, sve ću tužiti. Ne poznajem ženu, nije normalna. Išao sam u Pazovu da prijavim i rekao mi je inspektor: "Miki, s njom problema koliko hoćeš". Nju su pre nekoliko godina s bejzbol palicama prebili, proneverila je i neki novac. Kažu da su ona i njen dečko na heroinu. Ko god da umre od poznatih, ona se oprašta od njih rečima: "Prijatelju moj, bili smo dobri". Žena je psihopata - istakao je on.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading