Jovana Cvijanović
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Učesnica rijaliti programa Elita 7, Jovana Cvijanović, danima ne prestaje da šokira javnost o svojim aferama.

Poslednjih dana glavna polemika vodi se o njenoj aferi sa pevačem Peđom Medenicom, a ubrzo nakon toga šokirala je javnost tvrdnjama, da je imala i aferu sa poznatim košarkašem - Nikola Kalinić.

Kontroverzna učesnica Elite, Jovana Cvijanović, je u toku emisije otkrila javno nove detalje afere sa poznatim košarkašem, a sada se oglasio njegov zastupnik koji sve to demantovao. 

- U skladu sa navedenim, kao punomoćnik Nikole Kalinića, ovim putem demantujem nedavno objavljene informacije koje sugerišu da je Nikola Kalinić bio u vezi sa učesnicom rijalitija Jovanom Cvijanović. Ove tvrdnje su potpuno netačne, zbog čega želim jasno da istaknem da Nikola Kalinić nikada nije bio u emotivnoj ili bilo kakavoj drugoj vezi s pomenutom Jovanom Cvijanović, niti istu poznaje - piše u demantiju pravnog košarkaševog zastupnika.

Podsetimo, na priče o ljubavnim aferama reagovala je i njena sestra, koja tvrdi da sve laže. Ona se tada posebno osvrnula na odnos sa Peđom Medenicom. 

- S obzirom da sam želela da zaštitim sestru i pokrijem je u njenoj manipulaciji da jeste imala aferu sa Peđom, a to je zapravo neistina. Ne želim da bilo koga ugrožavam tako što štitim nju i demantovala bih to da je Jovana ikada imala ista sa Peđom. Istina je samo jedna i tvrdim da je Jovana izmanipulisala stvari kako bi sva pažnja bila usmerena ka njoj. Ovim putem bih se izvinila porodici Medenica - rekla je Jovanina sestra.

Kurir

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading