Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić je pre dva dana izvedena iz Elite, a kada se vratila u Belu kuću, svima je ispričala kako Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević pokušavaju da joj oduzmu dete.

Stanija Dobrojević se momentalno ogradila od ovih tvrdnji, pa otkrila da Aneli poziva na njen linč:

- Tvrdili su da ja nekome branim da viđa dete, a danas tvrde da ja nekome oduzimam dete!? Dogovorite se gospodo sami sa sobom! Sita je prošle nedelje tokom uključenja u emisiju izjavila da ja branim Asminu da šalje novac i da viđa dete, za to joj ide tužba! A ove nedelje su prosuli priču da ja oduzimam nekome dete?! I za to im ide tužba! - rekla je Dobrojevićeva.

Asmin se juče nakon višemesečne tišine oglasio:

- Slažem se da dete treba da bude pored majke, ali majka je u Eliti, a dete živi bez grejanja i tople vode u kući. Nema gde da se okupa. Kad sam ih molio za normalan odnos, Sita i Grofica nisu htele. I šta sad, Stanija je kriva što je mene podržala? Je li Stanija kriva što su su baka i tetka mog deteta mene najstrašnije vređale i pljuvale, što sam ja pobegao iz te nenormalne familije? Da li je Stanija kriva što Janjuš nosa sliku tuđe dece, umesto svoje Krune? - napisao je Asmin na svom storiju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading