Bojana i Anđela
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Anđela Šparavalo uplovila je u vezu sa Bojanom Pavlović, a i nakon pretnji roditelja da će je se odreći ukoliko ne skonča odnos sa ženom, zadrugarka ne odustaje od svoje ljubavi. 

Njihova ljubav tema je mnogih, kako zadrugara, tako i gledalaca ovog rijalitija, a sada je svoje mišljenje na ovu temu izneo i Osman Karić.

Osman je poznat po svojoj surovosti i tome što nema dlaku na jeziku, te je i o ovoj temi govorio na način koji je za njega uobičajen.

- Šta reći za Bojanu i Anđelu Šparavalo? Mislim da je Anđela totalno pogubljena. U želji za opstankom u rijalitiju videli smo da je bila i pokušala veze sa muškim delom rijaliti igrača, jedan od njih je bio i Luka Majčica, gde je kao tema bila ne mnogo bitna. Jednostavno krenula je u druženje kroz igru sa Bojanom, koja je dočekala kao zmija žabu, namazanija u tim nekim le*bo odnosima ,gde je polako ali sigurno uvlačila u ljubavnu vezu u kojoj do tada nije ni razmišljala, a kamoli bila. Bojana je neko ko se snalazi kao riba u vodi kad su zenško- ženski odnosi u pitanju, ali jako bahata, bezobrazna, bezosećajna i samoživa osoba, koja ne razmislja kako je i kroz sta prolaze Andjelini roditelji, jer na veliku žalost i igrom sudbine nije odrastala ni pored svojih roditelja. Bitan joj je rijaliti, a Anđela će joj u tome nesvesno pomoći - rekao je Osman, pa istakao svoje mišljenje po pitanju toga sa čim će se Šparavalo supčiti po napuštanju Belekuće. 

- Kada se rijaliti završi, Bojana će se vratiti svojoj devojci spolja, a Anđela će na neki način snositi posledice i ispaštati. Jednostavno dobiće status lezbo devojke kroz čitav život. Mislim da je Anđela neko ko je već psihički oboleo i pre ulaska u rijaliti, čim nema osecaj za svoje bližnje, majku oca i brata. Jednostavno mislim da će joj pri izlasku biti potrebna pomoć psihijatra - zaključio je Karić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading