Marija Kulić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Majka učesnice Elite Miljane Kulić, Marija, koja je trenutno van rijaltija, ali pomno prati šta se dešava, ponovo se oglasila nakon što je otkriveno da njena ćerka ipak nije u drugom stanju.

Naime, Marija je bez dlake na jeziku oplela po Zoli i javno rekla svoje mišljenje povodom cele situacije.

- Ja nisam htela da komentarišem ovu situaciju, dok ne dođe dan kada ona treba da dobije ciklus. Ja nikad nisam želela da ona dobije dete sa Zolom. Znate i kada je ostajala trudna sa njim, da ja to nisam podržala. Nisu pokazali ni da se vole, njihov odnos je iz sezone u sezonu bio sve gori i gori. Da su pokazali nešto bolje, pa ajde i čovek da podrži. Oni su sve gori i gori i dete tako ne može da živi u svađama i raspravama - rekla je Marija za portal SrbijaDanas.

Podsetimo, Marija se danas oglasila za Alo! i otkrila kako mali Željko podnosi razdvojenost od majke i generalno od roditelja, budući da su mu i majka i otac trenutno u rijalitiju.

- Ne čuje Željko ništa o Miljani. O tome se ne priča u vrtićima i školama dok su mali. Maloj deci ne dozvoljavaju da gledaju rijaliti. Niti ko priča o tome. Oni uče i gledaju svoja posla, a ne Miljanina ili nekog tamo, Bože sačuvaj - rekla je Marija za Alo! i dodala: 

- Željko je super, vrtić, radionice, sportić, kupanje, crtanje i spavkanje. Napolju smo kratko, ne duže od 45min zbog hladnoće.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading