Zola
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Učesnica Elite, Miljana Kulić sinoć je u programu uživo saopštila da ipak nije trudna sa Lazarom Čolićem Zolom. 

Voditelj je sinoć preneo Miljani pitanje o Zoli i njegovoj majci Bosi, koja nije želela da čuje za nju, kao ni njihovo dete. 

- Hipotetički, šta bi poručila Zoli, kada bi saznala da se provodi bez tebe, da ne mari ni za to da li si trudna i da je njegova majka zgrožena i na pomisao da ti čekaš njegovo dete? - glasilo je pitanje, koje je pročitao Milan Miljani Kulić.
 

- Ne odgovaram na hipotetička pitanja - rekla je Miljana, pa dodala:

- Ali, ako je hipotetički to istina, samo ću reći da neću birati sredstva da im uništim život. Neke ću ljude srediti, da ga masakriraju, završiće u invalidskim kolicima, majka će ga tako šetati do kraja života u kolicima - odgovorila je Miljana Kulić, pa pretnjama zgrozila brojne gledaoce rijalitija, koji nisu mogli da veruju šta ona izgovara u programu.

Podsetimo, Miljana i Zola pre nekoliko dana napustili su rijaliti Elitu, nakon čega se Kulićeva vratila na imanje, a Čolić je diskvalifikovan zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Србислав

11.01.2024 13:25

Да у овој земљи има таленат она би била на лечењу, овако је искоришћавању и породица и Пинк праве будалу од ње . Зато ако направи неку глупост и оствари неке претње ко ће одговарати.