Anđelo i Anita
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Dosta se spekuliše o odnosu Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, a mnogi misle da je njihova veza "igra" i da to rade zarad opstanka u rijalitiju, a i kako bi se Stanojlovićeva oprala od braka sa Jovanom Tomić MAtorom.

Spekuliše se i kako njegova porodica gleda na sve ovo, budući da je poznato da Anđelovu vezu sa pevačicom Teodorom Džehverović nisu odobravali.

Pojavili su se i navodi da Anđelova majka navodno ne podnosi dobro celokupnu situaciju, pisalo se i da je čak navodno završila u bolnici, a povodom toga sa zvaničnog Instagram profila stigla je jasna poruka koja otkriva šta se dešava u porodičnoj kući aktuelnog takmičara rijalitija. 

- Sve je u najboljem redu i niko se nije oglašavao - pisalo je na Anđelovom zvaničnom Instagram profilu. 

Podsetimo, jučerašnje popodne u "Eliti" obeležilo je suočavanje Goce i Anđela, pogotovo jer su najavili nastavak rata koji traje godinama. 

- Tek sad ćeš da vidiš Džehvu, nego imam preče obaveze. Ovde si pokrenuo priču, vraćam se samo da pogledam ovo. Ima da zaboraviš Teodoru da je postojala, na mapi nećeš da čuješ za nju. Svake godine ovde uđe da raspravi o Teodori Džehverović - poručila je ona, pa nastavila:

- Sredite svoje misli, pa ćemo se videti sledećeg utorka. Teodora je imala ozbiljnu intervenciju, sada je kod kuće i negujem je. Biće sve dobro - poručila je Gordana Džehverović ukućanima, a mnogi su posumnjali da se odnosilo upravo na Anđela, te da ga čeka ozbiljan haos.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading