Teodora i Anđelo
Foto: Alo/Printscreen

Majka pevačice Teodore Dževerović kao i svakog utorka, i danas se pojavila na imanju u Šimanovcima kako bi zavela red i higijenu među takmičarima. 

Naime, ona je odmah ušla u sukob sa Teodorinim bivšim dečkom, Anđelom Rankovićem, koji je nedavno izneo detalje iz njihovog odnosa. 

Nakon što mu je jasno stavila do znanja da će tek videti ko je Džehva i poručila mu da ne spominje Teodoru u rijalitiju, Goca je otkrila i šok detalj. 

Nakon što se obratila učesnicima Elite i najavila sledeći dolazak, Goca je za crnim stolom otkrila da je Teodora imala operaciju. 

- Sredite svoje misli, pa ćemo se videti sledećeg utorka. Teodora je imala ozbiljnu intervenciju, sada je kod kuće i negujem. Biće sve dobro - poručila je Gordana Džehverović ukućanima, a mnogi su posumnjali da se odnosilo upravo na Anđela, te da ga čeka ozbiljan haos.

Podsetimo, Teodora Džehverović operisana je pre nekoliko dana kada je u trenutku dobila jake bolove u stomaku, nakon čega joj je pukla cista na jajniku. Pevačica se nakon toga oglasila iz bolničke postelje i otkrila da se dobro oseća i da je čeka period oporavka. 

- Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da i bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo - započela je Teodora, a onda dodala da se sada oseća bolje:

- Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba. I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem - napisala je pevačica.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ELENA

09.01.2024 14:59

BABA JE DNO DA OTERALA ANDJELA A SAD MU SE KAO SVETI UYAS STA ONA IMA SA DECKOM VISE

Dragan

10.01.2024 09:02

Sad je Teodora opasna za sve momke zbog mogućnosti pucanja cisti prilikom odnosa. Uklonjene ciste imaju tendenciju vraćanja.