Dejan sa devojkom
Foto: Alo/Printscreen

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave Božić, najradosniji hrišćanski praznik i rođenje spasitelja Isusa Hrista.

Brojne poznate ličnosti proslavljaju ovaj praznik, pa tako i porodica Dragojević, koja je danas i pokazala kako proslavlja Badnje veče i Božić.

Pošto je Dejan ne tako davno objavio da je prešao u Islam, sve je zanimalo da li i on proslavlja sa svojim bratom i majkom, a sada je otkriveno i da li njegova devojka, Jovana, proslavlja Božić.

Jovana danas slavi najradosniji hrišćanski praznik Božić, a putem Instagrama je svojim prijateljima i pratiocima čestitala:

Mir Božiji, Hristos se rodi - napisala je u objavi devojka Dejana Dragojevića.

Podsetimo, Jovana je u jednom snimku sa Dragojevićem i sama odgovarala na pitanja o njihovoj vezi, pa se dotakla i teme venčanja i vere.

- Mislim da to ne zavisi samo od mene, tako da kad se budem udala to ćete svi znati. Živim u Novom Sadu kod Dejana i pravićemo našu kuću. Ne treba žuriti ni za čim, on me voli kao i ja njega, kad se desi, desiće se - rekla je Jovana, pa otkrila da li bi promenila veru zbog svog partnera.

- Nisam prešla u Islam, da razrešimo tu temu. Nema potrebe da me pitate jesam li prešla, ja sam neko ko se drži svoje vere. To što je on prešao ne znači da moram i ja - poručila je Jovana tada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading