Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Učesnice Elite Aneli Ahmić i Miona Jovanović nisu dobile poklone od najbližih, što je bio dovoljan povod za revolt i negodovanje.

Naime, one se trenutno nalaze u kući Odabranih, a Miona se požalila Ahmićevoj i upitala je da li je dobila nešto od svojih.

Snimak razgovora završio je na jednoj Instagram stranici koja se bavi učesnicima Elite, a mnogi su iz priloženog zaključili da one ne žele više da budu deo ovog formata, budući da su imale popriličan broj pogrešnih poteza.

- Da li ti je stiglo nešto? - upitala je besno Miona.

- Nije - odgovorila je Aneli.

Ni meni. Ništa mi nije stiglo. Nije mi ni za rođendan. Nijedan poklon od babe, tetke... Sve ti je jasno - nastavila je pevačica.

- Ne mora da znači - tešila ju je Ahmićeva.

Bili su, a nisu mi poslali čestitke. Ne razumem... Nije mi jasno. Ubiću se što idem odavde (iz kuće Odabranih). Nisam živa kako ću kad odem u Belu kuću - poručila je Jovanovićeva.

Meni se ide kući - priznala je starleta.

Meni se ne bleji ovde. Ne znam šta se dešava. Nenad ide, samo što ne udari ovog malog, koji ga provocira - dodala je pevačica, aludirajući na Uroša Stanića.

Podsetimo, Aneli je danima već očajna, budući da niko od njih nije dobio informaciju zbog čega je Janjuš napustio Elitu, a Ahmićeva je ubeđenja da je otišao sa bivšom suprugom Enom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading