Miljana
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Rijaliti učesnici Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola definitivno su, samoinicijativno, napustili imanje, iako nam je Marija Kulić rekla da je Miljana bila kod lekara, ni ne sluteći zapravo šta se dešava.

Od ranog jutra se spekulisalo šta se dešava sa njima, budući da ih na strimovima nije bilo, a jedan učesnik je rekao i kako ih je video da razvaljuju ogradu i beže, međutim, sada se desio šok obrt!

Miljana Kulić se vratila u Belu kuću, ali bez Zole, i otkrila šta se zapravo desilo, a snimak je završio na jednoj Instagram stranici.

- Diskvalifikovao se. Trebali smo da odemo da pregovaramo za apartman, ili Rajsko ostrvo, pošto smo radili neke stvari. Međutim, on je tražio 100.000 evra da mu se daju odmah iste sekunde do kraja rijalitija. Naravno, niko ne pristaje na ucene - rekla je Miljana.

 

 

- Svašta! I otišao? - rekla je Anita. 

- Da - rekla je Miljana.

Podsetimo, Marija se oglasila za Alo! i otkrila da Miljana jeste izašla iz rijalitija, ali kako bi obavila pregled u bolnici i da nema informaciju o bekstvu.

- Nemam informaciju da su pobegli. Znam da je Miljana jutros išla na kontrolu, zato je izašla, ali više informacija nemam. Za Zolu znam da se danima sprema da pobegne. Valjda bi me zvali da me obaveste da su pobegli - rekla nam je iskreno Marija Kulić.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading