Marko i Mihailo
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Marko Janušević Janjuš danima ne dolazi sebi, nakon šokantnog saznanja da mu se rođeni brat Mihailo Janjušević ubio u stanu u Beogradu, gde je sam živeo.

Koliko je voleo svog brata i koliko je bio vezan za njega govori i činjenica da se seća svakog detalja iz njihovog detinjstva. Kako ne zna šta će više od muke, pošto Mihaila više nema, Janjuš je posetio grob svog pokojnog dede, kojeg  je takođe jako voleo, te se rasplako i zamolio ga da ga gore čuva.

Naime, kako prenosi Republika Janjuš ne može da prihvati činjenicu da Mihaila više nema i da ga više nikada neće zagrliti i poljubiti. Bio je na njegovom grobu, pa je posetio i grob pokojnog dede, te se jadao kakva ih je muka snašla i da mladog Mihaila više nema.

- Janjuš je i dalje van sebe. Kad dođe kod Mihaila na grob samo kuka i priča sa njim kao da je živ. Šta će jadan čovek, što se kaže najveća je tuga za bratom. Razumem ga sve, svi smo se ovde potresli kada smo čuli šta je naš Mihailo uradio. Ne daj bože nikome, što ej snašlo njihovu dobru i poštenu porodicu. Ma, oni ni mrava nisu zgazili,  a velika ih je tragedija snašla - priča Janjuševa komšinica iz Prijepolja za gore pomenut portal te dodaje da je Janjuš bio i kod dede na grobu.

- Janjuš je dedu mnogo voleo i kad je on umro isto se jako potresao.  Često je posećivao dedin grob, kao i sada kada su sahranili Mihaila. Što kaže jedna naša zajednička prijateljica, neka Janjuš moli dedu da gore čuva mladog Mihaila, neka se bar oni gore drže zajedno. To su teške muke, mnogo mi je žao njih, misu ovo zaslužili.

Podsetimo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading