Stanija grudi
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

U toku je proslava slave sv. Ignjatije koju u "Eliti" slavi Jovana Tomić Matora. U Dubiozi su se okupili mnogi cimeri, a Marko Đedović, Aneli Ahmić i Milena Kačavenda pričali su o jučerašnjim sukobima sa Stanijom Dobrojević.

- Vidim da podržava - rekla je Aneli.

- Pa naravno, jer kad pljuju ovu, misle da će da zaborave ono što je ona uradila...Lažna lezbijka koja je slikala donju gospođu na dan svadbe i poslala drugoj lezbijki koja se trlj**a, pritom i lagala i sprdala ženu sa srčanim problemima. Najahala bivšeg prijatelja Matorinog, a onda je došla mama koja ne kaže: "Sram te bilo da se je**š na televiziji, majka si maloletnog deteta bolesnice", nego kaže: "Top si, na pravom si putu" - rekao je Đedović.

A je l' ste čuli kada je rekla: "Ja te tako nisam vaspitala mokra kosa i gola ideš po kući". Kaže da je nije tako vaspitala, ja poginula - rekla je Kačavenda.

- Došla da kaže ono što Đedović priča, a to je laž, ja to nemam ni u malom mozgu. Ne kažeš detetu da joj je to četvrti ili peti je**č za godinu dana, nije to dve godine. Ovo je bruka i sramota što je ona juče izgovorila...Vrhunac monstruoznosti je da kaže da je Filip raskinuo sa Aleksandrom da naloži ovu budalu, Maja je glupa kao ku**c. Ja sam zato rekao da laže sinoć. Šta treba Stanija da se sprda sa tuđom decom i ženama?! Ona hoće da napravi gore od nje, razmišlja ona kao: "Kako bi je lepo opralo da ona napravi sr**e!"

- Sama je rekla da joj je žao što je došla na klupicu - rekla je Aneli.

- Ma biće njoj žao ponovo jer nije očekivala da će meni Maja to da kaže. Da se ona sprda sa trudnom Aleksandrom?! Sram te bilo, nju boli ku**c za nerođenu decu, ona gazi do svog cilja! - rekao je Đedović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading