Matora
Foto: Printscreen/Printscreen

Prvi nastup na "Elitoviziji", čija je tema "Nova godina", bio je nastup Milene Kačavende, Marka Đedovića i Jovane Tomić Matore koji su se predstavili pesmom Dare Bubamare "Polje jagoda".

Jovana Tomić Matora, Marko Đedović i Milena Kačavenda pobili su led na večerašnjoj Elitoviziji uz pesmu ''Polje jagoda'', koju u originalnoj izvezbi interpretira muzička zvezda Dara Bubamara.

Usledili su komentari stručnog žirija.

- Moram da ustanem i da zagrlim Marka Đedovića, jer je on za mene bio uvek tu. Učinio je za mene - rekao je Dejan.

- Jeste, sećam se - dodao je Miki.

- Ne mogu da komentarišem vaše pevanje. S Milenom sam napolju sam imao sukob, jer sam rekao da mi deluje kao da je priča u vezi Ane Ćurčić muljaža klasična - kazala je Milena.

- Meni su Ana i Milena ista banda, jer je ova Anu podržavala, pa je sada pljuje - dodao je Miki.

- Matora, moram da se osvrnem. Ti si sama se bi kora od banane. Podsvesno si namestila da ti se ovo desi. Anita te je jurila, ti si bežala, došao je brak, a ti si mislila negde duboko u sebi da do ovoga može da dođe. Znale ste dobro šta radite, a ja jedva čekam Anđela da dođe. Znala si za poruke sa Mateom, prikazivala ti je na dan venčanja da se sa nekim dopisuje - kazao je Dejan.

- Dejane, ja nisam znala da se ona s nekim dopisuje na taj način. Daleko od toga da sam mislila da postoji ovo - kazala je Matora.

- Dejane, želim da odgovorim Mikiju i tebi. Nisam imala priliku da ti kažem, ali mene je ona uvukla da budem u javnosti, te je sve nastalo spontano dalje, kao i moj ulazak u rijaliti - kazala je Milena.

- Matora, prestani da glumiš jadnicu. Tvoji svi su uz tebe. Ona sad vrca gu*icom, dok se ti raspadaš. Natavi dalje, pusti nju. Patiš za Zolinom bivšom kombinacijom. Nasup nije ništa posebno - rekao je Miki.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading