Anđelo, Anita i Slađa
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Učesnici Elite Anđelo Ranković i Anita Stanojlović sinoć su imali još jednu vrelu akciju. 

Nakon buđenja, otišli su u Belu kuću, a Anđelo je porazgovarao sa Slađom Lazić, dok je Anita tužno ležala pored njih.

- Meni moj otac kaže: "Ti se samo družiš sa uspešnim ljudima", a ja kažem: "Pa volim da naučim nešto od tih ljudi" - rekla je Slađa.

- To ti je uvek tako - odgovorio je Anđelo.

- Meni mnogi ljudi pitaju što ne odem u Beograd. Pa neću kao oni, da odem jednom u restoran poznati i vratim se nazad - dodala je Lazićeva.

- Slaki, sviđa mi se kako razmišljaš - pohvalio ju je Ranković.

- Hoću da živim, najbitnije je da ne zavisim ni od koga. Odem na bazen, u saunu, u izlazak... - nastavila je famozna Poršelina.

- Tako je meni moja mama pričala: "Neće neko? Imaš kola svoja, staviš novčanik u džep i ideš" - odgovorio je "Apolon sa Zvezdare".

Podsetimo, Anita i Anđelo su jutros počeli da se masiraju, a zatim se zavukli ispod prekrivača i prepustili strastima. Lepi Mića se pojavio u sobi za izolaciju kako bi zamenio baterije, a nije ni mogao da pretpostavi da će ih zateći u jako nezgodnoj pozi. Aniti je iz kratke spavaćice sevala zadnjica, a kad je Mića ušđao u izolaciju od šoka je poskočila i pala sa kreveta. 

Njih dvoje nisu mogli da sakriju da im je jako neprijatno zbog situacije u kojoj ih je zatekao najstariji zadrugar, ali im to ipak nije predstavljalo problem da nastave gde su stali čim je on izašao iz sobe za izolaciju. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading