Ana Radulović
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Voditeljka "Elite" Ana Radulović pojavila se pred kamerama u nešto drugačijem izdanju, pa su se mnogi pitali šta se desilo sa njenim licem.

Međutim, ona je problem sa licem imala još pre 4 nedelje, dok je na male ekrane stala odmah posle nedelju dana od problema koji ju je snašao.

Ipak, ne krije da je zbog toga nailazila na brojne ružne komentare. 

- Hvala Bogu, sada je bolje. Prošlo je mesec dana. Na samom početku je ljudima bilo čudno i videla sam po komentarima da su se pitali što se ne snimam u krupnom kadru. Međutim, nisam nikom ništa htela da odgovaram, jer sam se psihički teže nosila sa tim. I bilo mi je još teže da pričam o tome, jer bi bilo zapitkivanja i svega. Sada kada mi je bolje, odlučila sam da dam izjavu - ističe Ana i dodaje:

- Bilo mi je strašno kada sam pročitala komentare da me je neko ne daj Bože tukao, ali ja ne živim u takvom okruženju. Morala sam da stanem na put tim glasinama, pogotovo i pričama da koristim opijate i narkotike. Mogu da razumem da se nekom ne sviđam fizički ili da mu se ne dopada kako vodim, ali takve stvari pričati... Pogodilo me je da u takvom stanju vodim četiri nedelje i da dopustim da tako neko nešto neko priča. "Pink" kao moja kuća u kojoj radim je zaslužila da uvek budem profesionalac i da sam tu u svakom trenutku, u kakvom god stanju bila - otkriva Radulovićka i za kraj dodaje:

Primila sam određenje injekcije, duple doze, koje su jako bolne. Prvo peku, a onda cela strana u koju se ubrizgava boli. Terapije su sad iza mene, bolje sam. Dobro sam prošla kako je moglo da bude. Pored injekcija, išla sam i na masaže lica, pila određene lekove. Ostalo je još malo do vraćanja lica u normalu. Kažu mi lekari da je ovih 10% što je ostalo, najteže da se vrati u normalu - zaključuje Ana za "Blic".

Podsetimo, voditeljka je otkrila i kako je nastao problem sa licem. 

- Imala sam zdravstvenih problema. Nisam htela da pričam o tome. Oprala sam kosu ledenom vodom i dobila sam facijalis - istakla nam je Ana.

- Nažalost, to mi traje već četiri nedelje. Pala mi je leva strana lica i zatvara mi se oko. Vidim da je ljude zabrinulo moje zdravstveno stanje. Želim da kažem da će sve biti u redu, primam određenu terapiju i injekcije, kako bih se što pre vratila u normalu - poručila je tada voditeljka za "Blic".

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading