Zvezdan Slavnić
Foto: Printscreen/PaparazzoLov

Bivši rijaliti učesnik, Zvezdan Slavnić, ne pojavljuje se u medijima nakon izlaska iz Zadruge, a sada smo imali prilike da ga vidimo kako šopinguje. 

Naime, ekipa Paparazzo lova uhvatila je Slavnića u jednom tržnom centru. Mnogi su pomislili da je to priprema svečanog odela za navodno predstojeće pojavljivanje i ulazak u rijaliti “Elita 7”, gde će se suočiti sa mnogim neprijateljima poput Nikole Lakića.

Slavnić, poznat po svom učešću u prethodnim sezonama rijalitija, bio je zatečen u luksuznom butiku dok je razgledao odelo koje je izgledalo kao da je napravljeno za crveni tepih. Njegova pojava u butiku izazvala je veliku pažnju, a mnogi su se zapitali da li se sprema za povratak na televizijske ekrane.

Zvezdanov potencijalni ulazak u ovaj rijaliti mogao bi doneti novu dimenziju drame, posebno s obzirom na njegovu prošlost sa Nikolom Lakićem. Njih dvojica su se već suočavali u prethodnim sezonama, a njihov odnos obeležen je brojnim sukobima.

Međutim, Zvezdan nije želeo da potvrdi ni demantuje ove spekulacije. Kada su ga pitali o svom posetu butiku i potencijalnom ulasku u “Elitu 7”, samo se nasmejao i rekao: “Videćete.”

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading