Milica Mitrović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, Milica Mitrović, oglasila se na društvenoj mreži Instagram povodom najave Novogodišnjeg programa u Eliti.

Milica je verne fanove rijalitija obradovala vešću da će se u petak, 29. decembra, održati "Novogodišnja Elitovizija", sa početkom u 22h. 

Podsetimo, prva "Elitovizija" ove godine bila je održana 5. oktobra, mesec dana nakon početka rijalitija. Članovi stručnog žirija bili su Sandra Rešić, Mirko Gavrić, Mira Škorić, Vesna Đogani i Ljupka Stević. Nakon što su svi nastupu završeni novinarski žiri i stručni žiri su glasali i izabrali svoje pobednike, ali je i publika imala pravo glasa na društvenim mrežama TikTok, Facebook i Instagram, ali u putem SMS poruka. 

Na kraju večeri voditelja Dušica Jakovljević saopštila je rezultate, a najviše pobeda odneli su Marko Janjušević Janjuš i Mensur Ajdarpašić. Oni su osvojili TikTok, Instagram i SMS nagradu, ali takođe i nagradu noinarskog žirija. 

Što se tiče Facebook nagrade odneli su je Milena Kačavenda, Marko Đedović i Nemanja Gačić, kao i nagradu stručnog žirija. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading